Verzekering reisbijstand, assistance, reisverzekeringen,...allerlei termen vliegen ons om de oren

Inderdaad, VTB-VAB, Europ Assistance, Eurocross, Touring, Mondial Assistance, Elvia reisverzekering ... ziet u door het bos de bomen nog?

Gelukkig zien wij voor u wel nog de bomen staan.

Geen enkele verzekering wordt u meer aangeboden als "sleutelhanger" dan de verzekering reisbijstand. U heeft een bankkaart? Men zal u zeggen dat er een assistanceverzekering inbegrepen is. U is aangesloten bij een ziekenfonds. Zelfde verhaal. U is lid van een vakvereniging, beroepsgroepering? U zal aldaar ook wel een assistanceverzekering hebben.

De realiteit: niemand weet nog waarvoor hij verzekerd is

Daarna komt het klassiek verhaal. Vooreerst weet je amper waar bellen als er iets gebeurt. Als je dan toch belt krijg je steevast te horen dat dit niet in de waarborg zit.... déjà-vu?

Reisbijstand geven behoort tot het domein van de specialisten

Laat ons u helpen en dit vooral voor u vertrekt. Wij leggen u haarfijn uit hoe de vork aan de steel zit en net zoals wij in andere verzekeringen met diverse maatschappijen werken, werken wij ook hier met diverse partners. Alvast maken wij voor u de beste keuze rekening gehouden met uw persoonlijke gezinssituatie, uw reisbestemming, uw wensen,...enz

Tijdelijke abonnementen, jaarabonnement, met en zonder voertuigen

Wij hebben het allemaal in ons aanbod. U hoeft ons maar te contacteren en wij zorgen steevast voor de gepaste oplossing in uw persoonlijk geval.

Meer weten? De beroepsvereniging Assuralia bracht deze handige brochure uit.

Het gebeurt je meestal op zondag of 's nachts...

Het zal je maar gebeuren op het einde van dat schitterend Ardennen-weekend op zondagavond. Motor wil niet starten of hij krijgt onderweg rare kuren. Wie bellen? De verzekering pechverhelping zal u terstond helpen.

En wat met het prijskaartje?

Een sleping van de Ardennen naar huis in het weekend kost je minstens 500 euro. Of... je schitterend weekend naar de vaantjes.

Een degelijke waarborg pechverhelping lost dit voor u allemaal op

Eén telefoontje volstaat. Dag en nacht, weekdag of weekend het maakt allemaal niets uit. Onze pechverhelpers wachten op uw oproep. Kan de herstelling ter plaatse gebeuren? Bravo, zo kan je terstond verder op pad. Niet ter plaatse herstelbaar? Niet getreurd. De pechverhelper zorgt dat uw voertuig keurig tot bij uw garagist gebracht wordt en u wordt met uw inzittenden thuis afgezet.

Wij hebben diverse formules pechverhelping

Zoals steeds bekijken wij uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen om samen met u de beste keuze te maken uit het ruime aanbod van de diverse maatschappijen die pechverhelping aanbieden. Bel ons niet nà maar voor de pech...

Meer weten? De beroepsvereniging Assuralia bracht deze handige brochure uit.

Annulering van uw droomreis... een nachtmerrie

Herken je dit.... een droomreis geboekt naar Thailand. Drie dagen voor de afreis geveld door griep. Of je baas trakteert je met een C4. Gelukkig heb ik een annulatieverzekering.

Uw droomreis kunnnen wij u niet meer geven

Wel kunnen we er voor zorgen dat de financiële kater minder zwaar weegt. De annulatieverzekering betaalt u uw reissom terug als u, door onvoorziene omstandigheden buiten uw wil, uw reis moet afgelasten. De premie voor deze verzekering bedraagt 3 tot 5% van de reissom en dient in principe afgesloten te worden binnen de week nà de boeking van uw reis. Hierdoor wordt dergelijke verzekering meestal afgesloten, samen met de reisboeking.

Inmiddels kunnen wij u een annulatieverzekering aanbieden op jaarbasis; hierbij betaalt u een jaarlijkse premie en zijn alle reizen die u in de loop van het jaar boekt verzekerd voor annulatie. Bijzonder handig natuurlijk voor wie geregeld reist.

Meer weten? De beroepsvereniging Assuralia bracht deze handige brochure uit.

Bagage kwijt of gestolen of aan de andere kant van de wereld afgeleverd... de bagageverzekering komt tussen

Uw droomreis naar Thailand zoals hierboven. Toegekomen in Bangkok blijkt uw bagage ergens in Peking aangekomen. Of uw koffer is opengebroken en de kostbare inhoud beschadigd.

Ook diefstal van bagage kan u te beurt vallen

Een inbraak in uw hotelkamer, uw gehuurde chalet of de koffer van de wagen opengebroken. Het kan je allemaal gebeuren. Gelukkig biedt uw bagegeverzekering soelaas.

Meer weten? De beroepsvereniging Assuralia bracht deze handige brochure uit.