De verzekering privé leven en sport waarborgt gans uw gezin

Het is bijzonder snel gebeurd. Een val met de fiets, een omgeslagen voet tijdens een partij sport; uw privé leven is niet zonder gevaar.

Bij een ongeval in uw privé leven kunnen de kosten al snel oplopen.

Opleg medische kosten, hoge kliniekfacturen, loonverlies en noem maar op. Met deze verzekering kunnen wij één en ander verlichten.

In uw voertuigverzekering is iedereen verzekerd uitgezonderd één persoon, uzelf, de bestuurder

In uw verplichte voertuigverzekering heeft de wetgever u verplicht u te verzekeren voor alle weggebruikers evenals voor uw inzittenden, zelfs uw familieleden. Uzelf, als bestuurder, bent steeds uitgesloten uit deze waarborg. Deze leemte vullen wij aan met de bestuurdersverzekering.

Met de bestuurdersverzekering geven wij een antwoord op deze leemte

Bent u bestuurder van een auto, een lichte vrachtwagen, een bromfiets, een fiets,... het maakt niet uit. Deze verzekering vergoedt u indien u als bestuurder in een verkeersongeval gewond raakt.

Uw gezin begeeft zich dagelijks in het verkeer.

Als bestuurder van een voertuig, de kinderen met de fiets of te voet naar school, zoonlief met de bromfiets, passagier van trein-tram-bus. Daar zorgt de verkeersverzekering gezin voor.

Deze verzekering zorgt voor uw gezin in het verkeer

Deze verzekering voorziet in vergoedingen ingeval van overlijden, blijvende invaliditeit, medische kosten indien iemand van uw gezin gewond wordt in een verkeersongeval. Bestuurder of passagier, auto, bromfiets, voetganger,... het maakt niets uit. Zodra het hem om een "verkeersongeval" gaat komt deze verzekering tussen.

Voor wie is deze verkeersverzekering geschikt?

Deze verzekering is dus bijzonder geschikt voor gezinnen met schoolgaande kinderen of gezinnen die zich veel in het verkeer begeven. De premie is afhankelijk van de hoogte van de gekozen bedragen en is bijgevolg volledig op maat van uw gezin af te stemmen.